Ring +45 70 220 456 Få et tilbud

Social rengøring – få et beboeligt hjem igen

For udsatte borgere og personer med fysiske eller psykiske lidelser kan oprydning, vedligeholdelse og rengøring af ens bolig blive en fuldstændig uoverskuelig opgave. Kender du til en situation, hvor der er brug for en hjælpende hånd til en særlig grundig oprydning og rengøring, så tøv ikke med at kontakte Super1Rent. Vi sørger for, at hjemmet gøres beboeligt igen uden gener af lugt og bakterier.

Vores sociale rengøring dækker over omfattende rengøring, oprydning og/eller rydning af boliger, der er stærkt forsømte eller misligholdte. Vi har erfaring med at reetablere lejligheder og andre typer af boliger, hvor beboeren ikke har magtet at rydde op eller gøre rent igennem længere tid. Efter vores rengøring og oprydning er boligerne eller lejlighederne skinnende rene og klar til indflytning på ny.

  • Rengøring og saneringsopgave – kontakt fra familie og pårørende

    Vi hos Super1Rent løser sociale rengøringsopgaver for boligforeninger og kommuner, men efterhånden sker det oftere og oftere, at familie og pårørende henvender sig til os og beder om hjælp til rengøring/oprydning/sanering af et familiemedlems bolig. Vi står naturligvis til rådighed, når der er mest brug for det.

    Vi har fx haft en opgave, hvor en ældre beboer i en lejlighed i Aarhus havde forskanset sig gennem længere tid. Selv ikke beboerens familien fik lov at komme ind i lejligheden, og de vidste derfor ikke, hvordan det stod til derinde. Beboeren boede i en stærkt tilsmudset lejlighed, hvor alting var vokset over vedkommendes hoved. I lejligheden var der ophobning af affald, mug og skimmel på væggene og en stærk tilsmudsning af køkken og badeværelse. Projektet blev koordineret i samarbejde med beboerens familie.

  • Omfattende oprydning og rengøring

    Vi hos Super1Rent sørgede for oprydning og bortskaffelse af affald og nedrensning/grundrengøring af alle rum og desinficering af alle overflader og armaturer hos den ældre beboer. Køkken, badeværelse og toilet var særligt tilsmudset. Her er det vigtigt at nævne, at fx ovn og toilet rent faktisk kan renses, så de fint kan bruges igen. Det er billigere, end hvis tingene skal kasseres og erstattes af nyt. Dermed kunne lejligheden benyttes af en ny beboer uden en dyr udskiftning af armaturer eller en totalrenovering.

    Dette eksempel er et bevis på, at en omfattende rengøring og oprydning kan være fordelagtigt på flere niveauer. Vi kan også hjælpe dig eller en, du har kær, så boligen kan vise sig fra sin bedste side igen.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du spørgsmål, så skal du være velkommen til at kontakte os her nedenfor eller på telefon 70 220 456.

Super1Rent