Ring +45 70 220 456 Få et tilbud

Smixin TechnoPack sæbemodul

Mere end kun en smart sæbeemballage

TechnoPack er et egenudviklet sæbemodul til Smixins-håndvaskeløsninger, som er udviklet til brug i sammenhæng med Smixins SMU-teknologi. Denne teknologi blander luft, vand og sæbe i en perfekt kombination. Teknologien udnytter al sæbe optimalt, og gennem blandingen med luft og vand vil den koncentrerede sæbe aldrig komme i kontakt med hænderne. Den opblandede sæbe vil i stedet blive spredt ud på hænderne for en optimal og meget hygiejnisk håndvask.

Sæbemodulet kan anvendes med Smixin Compact og Smixin Combi
TechnoPack-sæbemodulerne er udviklet til Compact og Combi-modellerne. Afhængigt af selvvalgte indstillinger rækker sæbemodulerne op til 3.000 vask. Derfor behøver service- og rengøringspersonale ikke bekymre sig om dagligt at skulle kontrollere og efterfylde sæbe i dispensere. Ved typisk forbrug rækker TechnoPack-sæbemodulerne i 90 dage, før de skal skiftes.

Dermatologisk testet sæbe

Vores sæbe er dermatologisk testet og er blid mod huden, og efterlader en behagelig aroma.

 

Farvel til bakterier 

Ophobning af bakterier, vira og svampe et kendt problem for sædvanlige sæbedispensere. Hos Smixin sættes der ikke blot en ny sæbe fast i en beskidt ramme, men selve systemet, som styrer dispenseringen, er integreret med selve sæbeposen. Derfor får man i realiteten et nyt dispenseringssystem hver gang sæbemodulet udskiftes. Denne unikke sæbeteknologi i kombination med 100 % berøringsfri armaturer resulterer i et hidtil uset højt hygiejneniveau ved håndvask.

 

 

 

 

 Super1Rent Smixin TechnoPack

Kontakt os

Vi er altid klar til at hjælpe dig.

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du spørgsmål, så skal du være velkommen til at kontakte os. Du kan slå på tråden på +45 70 220 456 eller sende en mail til os på mail@super1rent.dk.

 

 

Vi vil gerne tale med dig!

Indtast dine oplysninger nedenfor, så kontakter vi dig, så snart vi har en ledig medarbejder.