Persienner / lameller

Luk lyset ind gennem rene persienner og lameller

Persienner og lameller tiltrækker snavs, men det er et ofte overset element i den daglige rengøring. Vi tilbyder rengøring af persienner og lamelgardiner, og vi klarer hele processen fra nedtagning til de igen hænger på deres plads. Oplev, hvordan dagslyset strømmer ind gennem rengjorte lammer og persienner til glæde for alle. 


Grundig rengøring af persienner og lameller

Dine behov afgør hyppigheden af vores persiennerengøring, men de fleste får dem renset og vasket en-to gange årligt. Uanset om du har lameller eller persienner, så klarer vi hele processen: Vi tager dem ned, renser og rengør, giver voksbehandling for bedre smudsafvisning og sætter dem op igen.

Har dine persienner eller lameller snore, stænger eller andet, der er gået i stykker, så reparerer vi selvfølgelig disse, hvis det er muligt. Har I brug for nyt til afskærmning for solen, sørger vi gerne for både indkøb og montering.


Det rette håndelag

Et gardin, en persienne en anden form for solafskærmning, der hænger skævt eller er itu kan ødelægge stemningen i hele lokalet. Det triste udseende kan smitte af på humøret og være til daglig irritation. Som med andre former for slid og ødelagte materialer, griber vi ind og sørger for, at tingene kommer i orden. Vores personale har det rette håndelag til at reparere, montere, hænge nye beslag op mv., hvis det skulle være nødvendigt.