Klinikrengøring

Godkendt klinikrengøring

Vi klarer rengøringen af din klinik, så den lever op til alle krav om høj hygiejnestandard, så infektioner og smittefare kan undgås. Klinikrengøringen er godkendt gennem Dansk Industri og Dansk Arbejdsgiverforening, og vores services lever op til alle krav. Det betyder, at vi garanterer dig en ren og hygiejnisk klinik – hver dag, hele året.

 


Erhvervsrengøring af din klinik

Som patient forventer man en ren og bakteriefri klinik, og vi kender faldgruberne, så du undgår uønsket smittespredning på din klinik. Vi tilbyder professionel og omhyggelig rengøring af lægeklinikker, tandlægeklinikker og privatklinikker. Vi kender til vigtigheden af den grundige og daglige rengøring på steder, hvor hygiejneniveauet bør være særligt højt, og vi ved hvor bakterierne ofte findes dørhåndtag, gribe- og stænkflader og andre steder, der dagligt berøres af mange. Vi tilbyder vores services til alle klinikker hos læger og tandlæger, fysioterapeuter, kiropraktorer mv.


Miljøvenlig klinikrengøring med Svanemærkede rengøringsmidler

Hos Super1Rent tager vi ansvar for miljøet, og derfor anvender vi udelukkende rengøringsmidler med Svanemærket. Derudover holder vi forbruget af rengøringsprodukter og vand på et minimum, uden at vi går på kompromis med kvaliteten, ligesom vi lægger vægt på, at alle rengøringsartikler er allergivenlige.


Et fast mandskab

En godt oplært medarbejderskare betyder alt for kvaliteten af rengøringen, og derfor værner vi om vores medarbejdere og deres trivsel. Det betyder, at du får et fast og godt uddannet mandskab til at gøre rent på din klinik, og som samtidig sætter en ære i at udføre et grundigt stykke arbejde.