Ring +45 70 220 456 Få et tilbud

Grundig trappevask

Trapper er et udsat miljø, når det kommer til rengøring. Her slæbes sand, vand, småsten og skidt med ind, når der trampes op og ned ad trinnene hver eneste dag. Mudder, sne og jord lægger sig i hjørnerne, og det er tidskrævende at få bugt med skidtet. Med en trappevask fra Super1Rent får du en ren og præsentabel trappeopgang – hver gang.

Super1Rent vasker trappen for boligforeninger, ejerforeninger og virksomheder, og vores medarbejdere vægter grundighed og effektivitetsniveau højt. Vi tilbyder et stabilt og professionelt personale, der kender de forskellige trappematerialer og ved hvilken type rengøringsmiddel, der passer til lige præcis din trappe.

  • Få skræddersyet din trappevask

    Uanset hvor stort dit behov måtte være, kan vi finde en løsning til dig. Om det er en enkelt trappevask, fast hver uge eller hver 14. dag er underordnet.

    Hos Super1Rent tilbyder vi en serviceordning, så vi kommer efter en fast aftale tilpasset dine ønsker. Du skal altså ikke bruge tid på at bestille en trappevasker hver gang, du har brug for rengøring – vi styrer kalenderen for dig.

  • Stabilitet og fleksibilitet

    Du vil hurtigt opdage, at Super1Rent er en professionel og fleksibel virksomhed, der altid overholder en aftale. Vi tilpasser os dine behov, og vi vasker både små og store trapper samt større og mere omfattende opgaver.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du spørgsmål, så skal du være velkommen til at kontakte os her nedenfor eller på telefon 70 220 456.