Ring +45 70 220 456 Få et tilbud

Grundig og professionel trappevask

Hvis du har prøvet at bo i en lejlighed, ved du, at trappen hurtigt bliver beskidt med så mange mennesker, som hver dag tramper op og ned ad den for at nå til deres hjem. Trappen er hjemsted for alt det, der bliver slæbt med ind udefra. Sand, vand, småsten og andet skidt fra skoene ender altid på trappen. Mudder, sne og jord lægger sig i hjørnerne, og det er tidskrævende og kedsommeligt arbejde at få bugt med skidtet. Bestiller du en trappevask fra Super1Rent, er du sikker på, at du får en ren og præsentabel trappeopgang hver gang.

Hos Super1Rent tilbyder vi professionel trappevask for boligforeninger, ejerforeninger og virksomheder. Vores medarbejdere vægter grundighed og effektivitetsniveau højt, så trappen altid fremstår ren og pæn. Vi tilbyder et stabilt og professionelt personale, som har et godt kendskab til de forskellige trappematerialer og ved hvilken type rengøringsmiddel, der passer til lige præcis din trappe.

  • Få en skræddersyet plan til din trappevask

    Uanset hvor stort dit, din boligforenings eller din virksomheds behov for trappevask måtte være, er vi sikre på, vi kan finde den helt rigtigt løsning for dig. Om der er behov for bare én enkelt trappevask, fast hver uge eller hver 14. dag er underordnet – vi kan klare det hele.

    Hos Super1Rent tilbyder vi trappevask som serviceordning, og vi kommer efter en fast aftale, som er tilpasset dine ønsker. Med vores service er det slut med at holde styr på kalenderen og bruge unødig tid på at bestille en trappevasker hver gang, trappen trænger til en grundig rengøring. Vælger du at benytte dig af vores service, er det eneste, du skal gøre at aftale, hvor ofte din trappe skal vaskes. Ellers skal du bare læne dig tilbage og nyde, at nogen tager sig af den sure pligt, som rengøring af trapper kan være.

  • Vi tilbyder stabilitet og fleksibilitet

    Du vil hurtigt opdage, hvor nemt du kan vænne dig til, at vores medarbejdere fra Super1Rent klarer rengøringen for dig. Som en professionel og fleksibel virksomhed overholder vi altid vores aftale med dig og lader dig vide i god tid, hvis noget skulle forhindre os i at udføre vores arbejde. Vi vasker både små og store trapper samt større og mere omfattende opgaver og sørger desuden for at tilpasse os dine behov. Skulle der derfor være en uge, hvor behovet for en trappevask ikke er der, er det ikke et problem.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du spørgsmål, så skal du være velkommen til at kontakte os her nedenfor eller på telefon 70 220 456.

Super1Rent