Ring +45 70 220 456 Få et tilbud

Vi er din professionelle vicevært

En vicevært er en uundværlig nøgleperson i hverdagen, som gør omgang med dine lejere nemmere, hvis de ved, hvem de skal ringe til, når der sprøjter vand ud af rørene, eller opvaskemaskinen ikke fungerer, som den skal. Det kan være svært at holde styr på alle dine lejeres forespørgsler af forskellig art, og det kan være en god idé at få ansat en, så du undgår større hovedpiner ved at skulle bruge al din tid på at ringe diverse håndværkere op.

Med en professionel samarbejdspartner til at tage sig af det udvendige såvel som indvendige bygningsvedligehold, sparer du både tid, penge og ressourcer, som du kan bruge på noget andet. Vi hos Super1Rent varetager mindre viceværtopgaver og sørger for at ringeklokker, elpærer, sikringer og lignende fungerer, som det skal, så du undgår dine lejeres sure miner.

  • Super1Rent som din vicevært

    Vi ved, at det i en ejerforening eller grundejerforening kan være svært at finde de nødvendige ressourcer til at ordne alle de praktiske ting, der kan opstå i en uforudsigelig hverdag. Ingen gider leve længe med ødelagte pærer, ringeklokker, der ikke virker og vaskemaskiner, der er gået i stykker. Derfor er det også vigtigt at få dem fikset så hurtigt som muligt, så man undgår unødige gnidninger mellem lejer og udlejer. De ting er vi hos Super1Rent eksperter i at klare, og vi fejer også gerne cykelkælderen, indstiller sensorer fra vintertid til sommertid og sørger for det generelle bygningsvedligehold både inde og ude.

  • Vi tilbyder også professionel rengøring af ejendomme

    Hvis I, i din boligforening, står og mangler andre former for professionel rengøring, tilbyder vi desuden flytterengøringertrappevaske og vinduespudsninger af uddannet og stabilt personale, der alle vægter kvalitet og grundigt arbejde højt. Det er selvfølgelig altid op til jer at vælge hvilken ydelse eller ydelser, der passer bedst til jer, men det kan være en fordel at vælge en løsning, hvor I får alt i en samlet pakke. Vælger I en totalløsning fra os, får I mindre administration, og samtidig sparer I både penge og ressourcer, der i stedet kan bruges i andre og mere udbytterige retninger for foreningen.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du spørgsmål, så skal du være velkommen til at kontakte os her nedenfor eller på telefon 70 220 456.

Super1Rent