Ring +45 70 220 456 Få et tilbud

Vi er din professionelle vicevært

Med en professionel samarbejdspartner til at tage sig af det udvendige såvel som indvendige bygningsvedligehold, sparer I tid, penge og ressourcer. Vi varetager mindre viceværtopgaver, og vi sørger for at ringeklokker, elpærer, sikringer og lignende fungerer, som det skal.

  • Vicevært og professionel rengøring

    I en ejerforening eller grundejerforening kan det være svært at finde ressourcer til at ordne praktiske ting som ødelagte pærer, ringeklokker der ikke virker, og vaskemaskiner der er gået i stykker. De ting klarer vi, og vi fejer også gerne cykelkælderen, indstiller sensorer fra vintertid til sommertid og sørger for det generelle bygningsvedligehold både inde og ude.

    Har I brug for det, tilbyder vi desuden professionel rengøring, trappevask og vinduespudsning af uddannet og stabilt personale, der alle vægter kvalitet og grundigt arbejde højt. Med en totalløsning får I mindre administration og samtidig sparer I både penge og ressourcer, der i stedet kan mobiliseres i andre og mere udbytterige retninger.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du spørgsmål, så skal du være velkommen til at kontakte os her nedenfor eller på telefon 70 220 456.