Ring +45 70 220 456 Få et tilbud

Pladsmand med godt overblik

Ønsker du at få et overblik over koordineringen og det praktiske på din byggeplads, så kan vi hos Super1Rent helt sikkert hjælpe dig. Vi tilbyder nemlig en pladsmand hos os, der kan være på din byggeplads og sørge for alt, hvad der vedrører koordinering af arbejdet, affaldet, levering af varer og fordeling af disse.

Hos os får du en kompetent pladsmand, der har godt overblik over de praktiske foranstaltninger og sørger for, at alting kører, som det skal – hver dag. Derudover sørger medarbejderen for, at tingene står, hvor der er brug for dem, så dine håndværkere og du nemt og hurtigt kan komme videre med arbejdet på byggepladsen. Super1Rent sørger med andre ord for, at de praktiske rammer på din byggeplads er i orden, så du kan fortsætte det gode arbejde ubekymret.

 • Optimering af logistikken med en pladsmand

  En pladsmand fra Super1Rent er en yderst kompetent og erfaren medarbejder, der forstår at koordinere og effektivisere, så arbejdet på din byggeplads forløber, som det skal – uden at håndværkerne skal bruge ekstra tid på praktiske gøremål. Pladsmanden sørger eksempelvis for følgende:

  • koordinering af arbejdet
  • koordinering af affaldssortering og -håndtering
  • gennemgang af bygningerne hver morgen for sikkerhedsbrister
  • bestilling af forbrugsvarer som toiletpapir, håndsæbe m.m.
  • levering af varer – så materialer og værktøj er klar til håndværkerne.

  Vores pladsmænd er uddannede og har mange års erfaring med arbejdet, og hvis du har skiftende projekter, så er vi en god samarbejdspartner, du kan stole på. Du får en kompetent, professionel og hårdtarbejdende pladsmand hos os, der udfører et godt stykke arbejde hver gang. En pladsmand er en god investering på byggepladsen, da du så er sikker på, at det praktiske er under kontrol, samtidig med at arbejdet kan fortsætte uforstyrret.

 • Omfattende byggepladsservice

  Udover en pladsmand tilbyder vi hos Super1Rent en omfattende byggepladsservice. Det betyder, at du med en og samme partner kan få ordnet alle aspekter af rengøringen, klargøringen og oprydningen på din byggeplads. Vi klarer desuden sikkerhedshåndteringen på en måde, der lever op til alle arbejdstilsynets krav. Derfor tør vi godt tage det fulde ansvar i den henseende. Vi tilbyder desuden vinterforanstaltninger til byggepladsen, så du kan holde byggepladsen kørende om vinteren uden bøvl og besvær. Yderligere varetager vi alle opgaver vedrørende affaldssortering, affaldshåndtering, levering af containere og afhentning af affald.

  Med en pladsmand får du én kontaktperson, der varetager og koordinerer al information og alle serviceopgaver på byggepladsen, så du kan koncentrere dig om projektet. Vi ved, hvor vigtigt det er, at håndværkerne ikke bliver forsinket i deres arbejde, og vi ved, hvordan man får en byggeplads til at fungere rent praktisk.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du spørgsmål, så skal du være velkommen til at kontakte os her nedenfor eller på telefon 70 220 456.

Super1Rent