Ring +45 70 220 456 Få et tilbud

Pladsmand med overblik

Med en pladsmand på byggepladsen får du en mand, der sørger for alt, hvad der vedrører koordinering af arbejdet, affaldet, levering af varer og fordeling af disse. Du får en pladsmand, der har overblik over de praktiske foranstaltninger, og som sørger for, at alting kører som det skal, og tingene står, hvor der er brug for dem.

Vi sørger for, at de praktiske rammer på din byggeplads er i orden.

 • Optimering af logistikken

  En pladsmand fra Super1Rent er en yderst kompetent og erfaren medarbejder, der forstår at koordinere og effektivisere, så arbejdet på din byggeplads forløber som det skal – uden at håndværkerne skal bruge ekstra tid på praktiske gøremål. Pladsmanden sørger eksempelvis for følgende:

  • Koordinering af arbejdet
  • Koordinering af affaldssortering og -håndtering
  • Gennemgang af bygningerne hver morgen for sikkerhedsbrister
  • Bestilling af forbrugsvarer som toiletpapir, sæbe m.m.
  • Levering af varer orden – så materialer og værktøj er klar til håndværkerne

  Vores pladsmænd er uddannet og har mange års erfaring med arbejdet, og hvis du har skiftende projekter, er vi en samarbejdspartner, du kan stole på. Du får en kompetent, professionel og hårdtarbejdende pladsmand – hver gang.

 • Omfattende byggepladsservice

  Udover en pladsmand tilbyder vi en omfattende byggepladsservice. Det betyder, at du med en og samme partner kan få ordnet alle aspekter af rengøringen, klargøringen og oprydningen på din byggeplads, og vi klarer desuden sikkerhedshåndteringen på en måde, der lever op til alle arbejdstilsynets krav. Derfor tør vi godt tage det fulde ansvar i den henseende.

  Yderligere varetager vi alle opgaver vedrørende affaldssortering, affaldshåndtering, levering af containere og afhentning af affald.

  Med en pladsmand får du én kontaktperson, der varetager og koordinerer al information og alle serviceopgaver på byggepladsen, og du kan koncentrere dig om projektet. Vi ved, hvor vigtigt det er, at håndværkerne ikke bliver forsinket i deres arbejde, og vi ved, hvordan man får en byggeplads til at fungere rent praktisk.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du spørgsmål, så skal du være velkommen til at kontakte os her nedenfor eller på telefon 70 220 456.