Ring +45 70 220 456 Få et tilbud

Oprydning og vedligeholdelse

Det kan ofte være problematisk at foretage et godt stykke håndværk og samtidig sørge for, at byggepladsen er ryddet op under en hel arbejdsdag. Derfor tilbyder vi hos Super1Rent en række services til oprydning og vedligeholdelse af byggepladsen. Vi klarer al oprydningen – så kan dine håndværkere fokusere på opgaven hver gang.

Med Super1Rent får du en komplet løsning, når det kommer til oprydning og vedligeholdelse af din byggeplads. Vi sørger for det hele, så dine håndværkere kan fokusere fuldt ud på deres opgaver. Håndværkere bruger adskillige remedier, når de er på arbejde, og det kan være udfordrende at rydde op på pladsen samtidig med, at de arbejder med krævende projekter. Dette behøver du ikke længere at bekymre dig om, for vi skal nok klare det praktiske, mens arbejdet står på.

Vi tilbyder i øvrigt effektive afdækningsløsninger til byggebranchen.

 • Oprydning og byggepladsrengøring

  En byggeplads bør ryddes op hver dag, så håndværkerne har optimale vilkår for arbejdet. Hvis der ligger byggepladsrod over det hele, så bliver det vanskeligt for håndværkerne at udføre det gode arbejde. Vi hos Super1Rent har gjort det let for dig og tilbyder en række services, så dine håndværkere og du kan arbejde uforstyrret hver dag. Vores arbejde omfatter bl.a. følgende:

  • oprydning efter håndværkere
  • indsamling af affald
  • skrabe gulve rene
  • støvsugning
  • indsamling af paller og andre returvarer
  • aflevering af paller og andre returvarer.

  Vi rydder op både under og efter det gældende projekt, og vi gør rent inden et evt. malerarbejdebegynder, og efter malerarbejdet er afsluttet. Med andre ord skal du altså ikke bekymre dig om oprydning og vedligeholdelse, hvis du kontakter os hos Super1Rent. Vi gør med glæde arbejdsgangen lettere jer for, så I kan fortsætte det gode arbejde.

 • Vedligeholdelse af byggepladsen

  For at din byggeplads fungerer optimalt og overholder reglerne om sikkerhed i byggeriet, sørger vi for vedligeholdse af pladsen. Det kan fx være ved reparation af byggepladsmaterialer, herunder hvis et værn er gået i stykker, eller noget plastik fra et tag er blæst ned. Vi sætter altid nyt op, hvor der er behov, så tingene er i orden, og de ikke udgør en evt. fare for håndværkerne på pladsen.

  Oprydning og vedligeholdelse på byggepladsen er ikke kun vigtigt for æstetikkens skyld, men det kan også gøre arbejdet mere effektivt for håndværkerne. Vi hos Super1Rent klarer alt det praktiske, så byggepladsen er optimal, og der ikke ligger forstyrrende elementer rundt omkring.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du spørgsmål, så skal du være velkommen til at kontakte os her nedenfor eller på telefon 70 220 456.

Super1Rent