Ring +45 70 220 456 Få et tilbud

Affaldssortering og afhentning af affald

Skal der affaldssorteres og bortskaffes byggeaffald på din byggeplads? Vi varetager alle aspekter af sorteringen, og sørger desuden for koordinering med affaldsfirmaet, levering af containere og afhentning, så du kan koncentrere dig om byggeprojektet uden at spilde kræfter på byggeaffald og praktiske gøremål.

 • Omfattende totalløsning ved affaldssortering

  Vi har et professionelt og uddannet team, der tager sig af affaldssortering og affaldshåndtering på din byggeplads. Vi sorterer byggeaffald som beton, træ, isolering, asbestaffald, gipsaffald, pap, plastik og lignende, og vi sørger for, at det er klar til afhentning.

  Hvis du ønsker en totalløsning, så tilbyder vi at varetage hele affaldsdelen på dit projekt, hvilket betyder at vi:

  • Sorterer alt byggeaffald
  • Laver en tydelig opdeling af affaldsbunker, så affaldshåndteringen på byggepladsen bliver en leg for håndværkerne
  • Koordinerer med affaldsfirmaerne, så du ikke skal tænke på levering af containere og afhentning af affaldet.

  Har du brug for yderligere rengøringsservices, så tilbyder vi desuden totalløsningen inden for rengøring og klargøring af byggepladsen samt rengøring og opfyldning af skurvogne, toiletvogne og beboelsesvogne. Vi sørger for, at du har én kontaktperson, der koordinerer alle aspekter af rengøring og oprydning på din byggeplads – uanset størrelsen.

 • Kompetente og uddannede medarbejdere

  Vi ved, at korrekt affaldssortering og bortskaffelse af byggeaffald er essentielt for ethvert byggeprojekt, da alternativet kan medføre store omkostninger for entreprenøren. Derfor sender vi udelukkende uddannet personale til din byggeplads. Vores medarbejdere har erfaring med både sortering og håndtering af byggeaffald, ligesom de er instrueret i at overholde sikkerhedsforskrifterne.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du spørgsmål, så skal du være velkommen til at kontakte os her nedenfor eller på telefon 70 220 456.