Ring +45 70 220 456 Få et tilbud

Affaldssortering og afhentning af affald på byggepladsen

Skal der affaldssorteres og bortskaffes byggeaffald på din byggeplads? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Super1Rent varetager vi nemlig alle aspekter af sorteringen og sørger desuden for koordinering med affaldsfirmaet, levering af containere og afhentning. Så kan du koncentrere dig om byggeprojektet uden at spilde kræfter på byggeaffald og praktiske gøremål.

Vi har et team af kompetente medarbejdere, der står klar til at hjælpe dig med alt inden for sortering og håndtering af affald på byggepladsen, så det hele bliver gjort korrekt. Vi tilbyder en god og omfattende totalløsning af affaldssortering, som du kan læse mere om nedenfor. Med vores affaldssortering er du sikker på at være helt dækket ind, når det gælder håndtering og sortering af affald på byggepladsen.

 • Omfattende totalløsning ved affaldssortering

  Vi hos Super1Rent har et professionelt og uddannet team, der tager sig af affaldssortering og affaldshåndtering på din byggeplads. Vi sorterer byggeaffald som beton, træ, isolering, asbestaffald, gipsaffald, pap, plastik og lignende, samtidig med at vi sørger for, at det er klar til afhentning på byggepladsen. Hvis du ønsker en omfattende totalløsning, så tilbyder vi at varetage hele affaldsdelen på dit projekt. Dette betyder, at vi:

  • sorterer alt dit byggeaffald
  • laver en tydelig opdeling af affaldsbunker, så affaldshåndteringen på byggepladsen bliver en leg for håndværkerne
  • koordinerer med affaldsfirmaerne, så du ikke skal tænke på levering af containere og afhentning af affaldet.

  Har du brug for yderligere rengøringsservices, så tilbyder vi desuden en totalløsning inden for rengøring og klargøring af byggepladsen samt rengøring og opfyldning af skurvogne, toiletvogne og beboelsesvogne. Derudover sørger vi for, at du har én kontaktperson hos os, der koordinerer alle aspekter af rengøring og oprydning på din byggeplads – uanset størrelsen. Så kan du nemt tage kontakt til vedkommende, hvis du har spørgsmål, eller hvis der opstår andet.

 • Kompetente og uddannede medarbejdere

  Vi ved, at korrekt affaldssortering og bortskaffelse af byggeaffald er essentielt for ethvert byggeprojekt, da alternativet kan medføre store omkostninger for entreprenøren. Disse omkostninger ønsker vi at undgå. Derfor sender vi naturligvis udelukkende uddannet og kompetent personale til din byggeplads, så affaldssorteringen og bortskaffelsen af affald bliver ordnet under gode forhold.

  Vores medarbejdere har erfaring med både sortering og håndtering af byggeaffald, ligesom de er instrueret i at overholde sikkerhedsforskrifterne. Dette giver dig en sikkerhed i, at arbejdet bliver udført korrekt og tilfredsstillende hver gang, når du bestiller affaldssortering hos Super1Rent.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du spørgsmål, så skal du være velkommen til at kontakte os her nedenfor eller på telefon 70 220 456.

Super1Rent