Ring +45 70 220 456 Få et tilbud

Vi afdækker materialerne, så du kommer godt i mål med byggeriet

Afdækning af materialerne i byggeriet er nødvendigt, hvis man gerne vil nå i mål med byggeriet uden unødige skrammer og ødelagte overflader. Det kender de fleste håndværkere og entreprenører alt til. Hos Super1Rent har vi i årevis lagt kilometervis af afdækningspap ud for vores kunder i byggebranchen i alle typer af byggerier.

Men det er ofte en dyr løsning i mandskabstimer og materialeforbrug. Det har vi nu en løsning på, da vi har fået forhandlingen af hollandske EASYDEK i Danmark, som er en afdækningsløsning bestående af bl.a. ultrastærke folier til afdækning af fx gulve og vinduer. Fordelene er til at få øje på: Det er hurtigt at montere, og det er langt mere holdbart end pap og tape i lange baner, og risikoen for skade på materialerne er langt mindre! Vi kan nu tilbyde en EASYDEK-afdækningsløsning til følgende materialer: Dørkarme/karme, gulve, glas og trapper.

Hos Super1Rent tilbyder vi nu vores kunder i byggebranchen montering af EASYDEK som en serviceydelse til meget konkurrencedygtige priser – enten som selvstændig ydelse eller i kombination med vores alsidige byggepladsservices. Tag gerne fat i os på mail@super1rent.dk eller telefon: +45 70 220 456 – eller skriv i kontaktformularen her på siden. Vi kommer gerne forbi på din byggeplads til en demonstration.

 • Robust afdækning af trapper og gulve

  EASYDEK Multi Cover guldafdækning er en selvklæbende beskyttende folie til alle typer af gulve og gulvflader. Produktet består af to lag, hhv. et underlag bestående af en non-woven tekstilprodukt med en coating, der er skridsikker. Det øverste lag er en meget hårdfør film, som beskytter mod skidt og væsker/fugt. Der er ikke behov for at påføre yderligere tape – det holder!

  EASYDEK Multi Cover klæber direkte på gulvoverfladen og skaber således et sikkert arbejdsmiljø for håndværkere og øvrige personer, der opholder sig i bygningen. EASYDEK Multi Cover kan nemt fjernes og efterlader ingen restprodukter

  Vi anbefaler i den grad EASYDEK Multi Cover, fordi det er nemt og hurtigt at arbejde med. Normalt er afdækning af gulve en møjsommelig affære i to arbejdsgange – først skal masonitplader lægges og tilpasses, derefter skal der afdækningspap over. EASYDEK Multi Cover påføres i én arbejdsgang, og vi anslår at tidsforbruget mindst reduceres med 20-30 % i forhold til den traditionelle metode.

  EASYDEK Multi Cover fås i forskellige dimensioner, og kan nemt rulles ud med hånd eller fod.

 • Afdækning af vinduer og glas – nemt, effektivt og holdbart

  EASYDEK Glass Cover er en transparent UV-resistent film til beskyttelse af glas og vinduer mod skader af enhver slags. Materialet er selvklæbende og hærder ikke, og efterlader ikke rester på overfladen, når filmen til sidst nemt trækkes af. Materialet er let, men uhyre stærkt, og beskytter mod skrammer samt snavs og skidt fra byggeriet. Sollyset skinner nemt igennem den gennemsigtige film.

  EASYDEK Glass Cover er skabt for at give et redskab til maksimal beskyttelse af glas i en bygge- eller renoveringsproces. Som det også er gældende for de øvrige løsninger fra EASYDEK, så er det markant hurtigere at montere Glass Cover end traditionel afdækning.

 • Effektiv karmafdækning – afdækning af dørkarme

  EASYDEK Frame Cover ECO er udviklet til at passe på dørkarme og vindueskarme i en bygge- eller renoveringsproces. Karmene er utrolig udsatte, og man skal være meget påpasselig undervejs, hvis ikke karmene skal have stød, slag og skrammer. Løsningen er nem og hurtig at sætte på uden behov for lim, tape eller andet. Når byggeriet er afsluttet, er EASYDEK Frame Cover ECO hurtig at afmontere og genbruge ved ny lejlighed. Beskyttelsen er betydelig, således at Frame Cover både er modstandsdygtig overfor påkørsel af trillebør og lignende.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du spørgsmål, så skal du være velkommen til at kontakte os her nedenfor eller på telefon 70 220 456.

Super1Rent