Ring +45 70 220 456 Få et tilbud

Super1Rent er tribunesponsor i AGF

Fra starten af forårssæsonen i 3F Superligaen får den ene ende-tribune i Ceres Park nu nyt navn. Det drejer sig om D-tribunen, der nu skifter navn til Super1Rent Tribunen – opkaldt efter den østjyske rengøringskoncern af samme navn. 

Hos Super1Rent øger igen vores engagement i AGF og bliver ny tribunesponsor. Du kan fremover sidde i Super1Rent-hjørnet, når du kommer til fodbold på Ceres Park i Aarhus.

Du kan læse mere om vores tribunesponsorat her.

“I den relative korte periode, vi har været involveret i AGF, så har vi fået rigtig meget ud af samarbejdet. Både i forhold til de netværksmæssige fordele og den eksponering, der følger med, og tilsammen har det givet os en øget forretning og en vækst i de senere år, som jeg blandt andet tilskriver vores samarbejde med AGF. Samtidig vil vi som østjysk virksomhed med store interesser i Aarhus også gerne bakke op om AGF i fremtiden og sende et signal om, at det er vigtigt at stå sammen om regionens fodboldflagskib, og vi ser meget frem til at indvie den nye tribune og til at fortsætte det gode samarbejde”, fortæller Jesper Blak.

Super1Rent