Konceptet

Meget mere end et traditionelt rengøringsfirma

Fra traditionel rengøringsservice over specialrengøring til totalentreprise inden for servicedelen.
Vi løser alle opgaver inden for erhvervsrengøring, og med Super1Rent får du en samarbejdspartner, der leverer den komplette løsning til dit behov.

Alsidigt rengøringsfirma med stor erfaring

Vi har stor erfaring med alle typer af rengørings- og serviceopgaver. Vi løser din opgave effektivt og tilfredsstillende, uanset om du har brug for almindelig erhvervsrengøring, professionel rengøring på det sociale område eller projektkoordinering af større projekter.

Vi tilbyder for eksempel:

  • Byggepladsservice til byggebranchen, fx håndværkerrengøring, affaldssortering, tilknytning af pladsmand m.m.
  • Flytterengøring, fx oprydning og rengøring af sociale boliger, dødsbo eller lignende
  • Facility management, fx ejendomsservice, kontorrengøring m.m.
  • Specialrengøring af særlige områder, fx staldrengøring, skadeservice, graffiti, værkstedsrengøring og lignende
  • Vinduespudsning, -polering og facaderens

Afhængigt af dine behov kan vi løse samtlige serviceopgaver og styre disse processer sikkert under dine projekter. Du overlader den overordnede projektkoordinering til os, så du kan koncentrere dig om andre ting. Vi sørger eksempelvis for koordinering af øvrige håndværkere, opfyldning af forbrugsvarer, håndværker- og slutrengøring og alt, hvad der ellers måtte være nødvendigt.

Processen og opfølgning på arbejdet

Har du brug et professionelt og ordentligt rengøringsfirma, så kommer vi ud til dig og hjælper med at klarlægge dine behov. Vi finder ud af, hvor meget du selv vil stå for, og hvor meget af opgaven du ønsker, vi skal varetage. Senest to dage efter vores møde får du et tilbud på projektet.

Vi sætter en stor ære i at levere samme gode kvalitet uanset hvad vi foretager os, og derfor følger vi op på alle opgaver, så vi sikrer os, at du er tilfreds med arbejdet. En del af vores kvalitetstjek er dokumentation af vores arbejde ved hjælp af billedmateriale og klokkeslæt.

Professionelt og imødekommende team

Vores team af fagligt dygtige medarbejdere har stor erfaring med de forskellige typer af opgaver, og du vil altid møde et smilende og venligt ansigt. Ved opgaver, der vedrører socialt udsatte og skrøbelige borgere, har vores medarbejdere særlig forståelse for den svære og følsomme situation. Vi evner at omgås de berørte borgere med respekt og venlighed.